Onze dienstverlening

Onze Diensten

Een huis kopen in Zweden is opzich niet moeilijk. Maar daadwerkelijk weten wat je koopt en in welke staat het geheel verkeerd is iets geheel anders. De Zweedse huizen zijn anders gebouwd dan de Nederlandse. Ook water en riool zijn niet te vergelijken. Zeker in de landelijke gebieden praat je vaak over een eigen waterbron en een privee septictank, maar wat dat nu precies inhoud is weer totaal wat anders.

Laat ons u begeleiden en verzeker u van onze uitgebreide service. Doordat we bijna alle werkzaamheden aan, in en om het huis ook zelf uitvoeren weten we waar we op moeten letten om de staat van een huis te bepalen. Een bijkomend voordeel is dat we u al in een vroeg stadium van prijsopgaves kunnen voorzien waardoor u weet wat eventuele bijkomende kosten zijn.

Hier onder treft u in vogelvlucht een aantal van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden

Bezichtigingen

In uw opdracht bekijken wij voor u, of samen met u één of meerdere huizen. Wij inventariseren de staat van het huis en diverse omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn op uw woongenot. Denk daarbij aan bestemmingsplannen, bedrijfsontwikkeling in de buurt, aanleg van wegen en aard van bos- of landbouw.

Door onze ervaring bij het verbouwen van de Zweedse huizen weten we waar we op moeten letten. Zweedse huizen zijn nu eenmaal anders gebouwd dan de Nederlandse huizen. Maar niet alleen de opstallen worden bekeken. Ook hoe het water en riool is geregeld ontsnapt onze aandacht niet. Mocht u meer willen weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verbouwing en Onderhoud

Wij werken altijd samen met lokale bedrijven. Deze weten vaak het meest over juist uw woning en de locale regelgeving! Bekijk gerust eens de fotos van het tot nu toe uitgevoerde werk.

Net als bij gewone verbouwingen helpen wij ook bij graafwerkzaamheden zoals het vervangen van een afvoerput ed. doen we niet zelf, daar zoeken wij voor u naar een lokale aannemer die dit werk voor u gaat uitvoeren. Wij houden voor u de vinger aan de pols en nemen met regelmaat contact op met de aannemer.

Zoekopdracht

Een van de manieren om een geschikte woning te vinden is het plaatsen van een zoek opdracht. Wij gaan voor u opzoek naar meerdere huizen die aan uw wensen voldoen. U krijgt een overzichtsdocument waarin de diverse huizen zijn beschreven naar locatie, prijs, inrichting, bouw- en technische specificaties. Gemiddeld vinden we 5 tot 10 huizen die aan het gestelde wensenprofiel voldoen. Door het formulier te downloaden en retour te sturen gaan wij voor u aan de slag.