Nieuws en Nieuwsbrieven
2012-10-31
Volg ons nu ook op Facebook. Langzaam maar zeker doen ook wij mee op de Sociale media.


http://www.facebook.com/eric.stugainzweden
2012-03-19

We zijn vandaag benaderd door de redactie van Bouwval Gezocht. Het bekende Nederlandse programma waar men deelnemers volgt tijdens de soms extreme verbouwingen die men aan gaat. Nu zijn ze van plan hun vleugels uit te slaan en zijn opzoek naar deelnemers in het buitenland! Onderstaand hun oproep!

Voor het RTL 4 programma 'Bouwval Gezocht' zijn wij op zoek naar mensen die een huis of bedrijf opkopen in het buitenland dat veel aan waarde te winnen heeft en deze gaan verbouwen tot hun droomhuis / bedrijf. Gaan jullie binnenkort het klus-avontuur aan en vinden jullie het leuk om in het proces gevolgd te worden?

Meld je dan aan voor Bouwval Gezocht!
bouwvalgezocht@bluecircle.tv
00-310(0)35-6785097

 
2012-01-10 

Nieuwe klanten hebben nieuwe ervaringen!

Veel lees plezier!

Klik hier voor de ervaring van Bram en Ellen
2011-10-03
Een paar weken geleden hadden we een bezichtiging met een verassing. Bij aankomst zagen we een leuke wel erg oude maar charmante kerk die door de huidige eigenaren al deels was verbouwd naar vakantiewoning. Echt nog niet kant en klaar maar zeker met mogelijkheden.

Uiteindelijk in de kelder aangekomen zakte de moed ons toch een beetje in de schoenen. De wanden rondom de waterpomp leken wel gewatteerd!
2011-09-15
Licht dalende huizenprijzen in Zweden.

Volgens een artikel in de Göteborg Posten zijn in Zweden het afgelopen kwartaal gedaald. Vergeleken zijn de prijzen tussen februari 2011 tot april 2011 met november 2011 tot januari 2011. Gewone woonhuizen zijn ca 1% gezakt in prijs (SCB)

Villa's in Halland en Örebro län zijn gemiddeld ca 2% duurder geworden. Dat was de grootste prijsverhoging tijdens deze laatste periode.

Echter in 10 van de 21 provincies zijn de prijzen gezakt. In Västerbotten zijn de prijzen zelfs 6% gezakt.

 
Hier onder al onze nieuwsbrieven